matuzalem 2011.02.09. 20:49

Bioboltlátogatókat keresünk!

Bioboltlátogató feladata

 

A bioboltlátogatókat táplálékkiegészítő cégek alkalmazzák, feladatuk, hogy a cégek készítményeit bioboltosoknak ajánlják.

Az "új típusú" bioboltlátogatókkal szemben egyre inkább az az igény merül fel, hogy a  bioboltosok inkább szakmai alapon győzzék meg (tehát miért jobb az ajánlott szer az adott terápiás területen, mint a kompetitor gyógyszer), ne a termék gazdaságosságára hivatkozva (az ajánlott szer olcsóbb mint a kompetitor termékek). A bioboltlátogatás tipikusan sok utazással jár, mert egy adott régióban több bioboltot is fel kell keresni, ezért követelik meg hozzá sokszor a B kategóriás jogosítványt.

 

Feltételek:

Egyetemi diplomával rendelkező orvos, gyógyszerész, fogorvos, biológus, vegyész vagy ezekkel egyenértékű természettudományos végzettséggel rendelkező szakember, továbbá egészségügyi főiskolai végzettségű diplomás nővér, szakápoló, gyógytornász stb.

Feltétel továbbá az alapfokú számítástechnikai ismeret, de ennek meglétét nem ellenőrizzük.

 

  1. Gyógyszeripari alapismeretek
  2. Természetes alapanyagok ismerete
  3. Üzleti kommunikáció
  4. Értékesítéstan
  5. Megjelenéskultúra
  6. Retorika
  7. Ha volt orvoslátogatási a gyakorlata az előny.

Önéletrajzokat emailben kérjük fényképpel ellátva.

orvoslatogatokatkeresunk@gmail.com

Címkék:keresünk biobolt látogatókat Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bioboltlatogatokatkeresunk.blog.hu/api/trackback/id/tr242650136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása